

TCR Asia Bulletin No. 10/19

Zhuhai International Circuit, China 2 – 4 May 2019

1. Event Program

Please find attached updated the Provisional Race Schedule for your reference.

2. Updated Provisional Timetable

Thursday, 2 May 2019

Time	Activity	Venue / Notes
09:10 - 09:40	Drivers Briefing	Drivers Briefing Room
09:50	TCR Asia	All cars to assembly at dummy grid
10:05 – 10:06	TCR Asia	Cars release directly onto track (via the gate under the bridge)
10:05 – 10:35	TCR Asia	Free Practice 1
12:40	TCR Asia	All cars to assembly at dummy grid
12:55 – 12:56	TCR Asia	Cars release directly onto track (via the gate under the bridge)
12:55 – 13:25	TCR Asia	Free Practice 2

Friday, 3 May 2019

Time	Activity	Venue / Notes
10:55	TCR Asia	All cars to assembly at dummy grid
11:10 – 11:11	TCR Asia	Cars release directly onto track (via the gate under the bridge)
11:10 – 11:30	TCR Asia	Qualifying Session 1
11:35 – 11:45	TCR Asia	Qualifying Session 2
14:55	TCR Asia	All cars to assembly at dummy grid
15:10 – 15:11	TCR Asia	Cars release directly onto track (via the gate under the bridge)
15:11	TCR Asia	Pit Lane Open, Cars to Grid
15:11 – 15:20	TCR Asia	Grid Walk
15:15	TCR Asia	Pit Exit Closed











15:15	TCR Asia	10 Minute Board on Grid
15:20	TCR Asia	5 Minute Board on Grid
15:25	TCR Asia	Formation Lap
15:30 – 16:00	TCR Asia (Round 3)	Race 1 (15 laps/30 minutes) Standing Start
16:10	TCR Asia	Race 1 Podium

Saturday, 4 May 2019

Time	Activity	Venue / Notes
11:00	TCR Asia	All cars to assembly at dummy grid
11:15 – 11:16	TCR Asia	Cars release directly onto track (via the gate under the bridge)
11:16	TCR Asia	Pit Lane Open, Cars to Grid
11:16 – 11:25	TCR Asia	Grid Walk
11:20	TCR Asia	Pit Exit Closed
11:20	TCR Asia	10 Minute Board on Grid
11:25	TCR Asia	5 Minute Board on Grid
11:30	TCR Asia	Formation Lap
11:35 – 12:05	TCR Asia (Round 4)	Race 2 (15laps/30 minutes) Standing Start
12:15	TCR Asia	Race 2 Podium

LEE MUN YEE Race Administration

Date : 2 May 2019 Time : 0930hrs





